DISTRIBUTOR PJESË KËMBIMI & AUTOSERVIS

Nga 1993, duke sjell në tregun Shqiptar ekselencën Europiane, Amerikane dhe atë Japoneze, në fushën e tregtimit të pjesëve të këmbimit dhe makinerive/pajisjeve për autoservise.

PARTNERËT TANËAUTOSERVISICILËSI DHE GARANCI PËR ÇDO MATERIAL

Pse
ALSTEZO?

Të gjitha markat që trajtojmë janë të një cilësie të pakrahasueshme në tregun Shqiptar. Ky raport ruhet me një marrëdhënie ekskluzive, që kompania jonë ka me secilin nga partnerët.

Rezervoni një takim

Konsultohuni me inxhinierët tanë

Zgjidhni shërbimin që doni të kryeni dhe rezervoni takimin tuaj, duke përzgjedhur në listen me poshte:

16 fabrika ekskluzive

Kemi sjelle ne tregun Shqiptar brandet me cilesore ne sektorit te automekanikes te shoqeruara me garanci per cdo material.


+ 95.000 artikuj

Disponojme nje game te gjere te pjeseve te kembimit duke mbuluar keshtu 90% te automjeteve ne tregun Shqiptar.


Autoservis “All in one“

Të gjitha shërbimet e mundshme, që i kryhen një automjeti gjenden në autoservisin tonë të adaptuar me teknologjinë më të fundit (2023) nga nje staf inxhinierash dhe mekanikesh te trajnuar ne mbare boten.


PËRSHTYPJET TUAJA VLEJNË SHUMË PËR NE

KLIENTËT THONË

Disa prej përshtypjeve të klientëve, tashmë besnikë e të kënaqur, falë punës sonë korrekte. Mirëpresim me kënaqësi mendimet dhe sugjerimet tuaja, në adresën tonë të e-mailit.


Cilësi, korrektësi dhe saktësi në çdo shërbim. Më të mirët!


XH.K

SHËRBIM NË AUTOSERVIS


Stafi i kualifikuar, për çdo problem që mund të kesh me makinën. Shërbim perfekt!


A.M

SHËRBIM NË AUTOSERVIS


Jam shumë i kënaqur nga shërbimi,

Ju lumtë!


T.D

SHËRBIM SHITJE PJESË KËMBIMI


La migliore azienda mai visitata ..


DINO RESISTOR

RESISTOR S.P.A

Informohu i pari mbi vendet vakante

Bëhu pjesë
e stafit tonë

Aplikoni në vendet tona vakante, duke dërguar CV tuaj, sipas formës më poshtë:


  ORARI I AUTOSERVISIT


  E hënë – E premte
  8AM – 5PM
  E shtunë
  8AM – 1PM
  E dielë
  Pushim
  Nga e hëna në të premte:
  12PM – 1PM
  Pushim

  TELEFONONI NË:

  +355 68 20 88 953  DËRGONI E-MAIL:

  info@alstezo.com.al  Copyright by Alstezo sh.a 2020. All rights reserved.